Interieur Pierco

Privacy Policy

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Interieur Pierco kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Interieur Pierco, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Interieur Pierco verstrekt. Interieur Pierco kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- uw voor- & achternaam
- uw adresgegevens
- uw telefoonnummer
- uw e-mailadres

Waarom Interieur Pierco uw gegevens nodig heeft

Interieur Pierco verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Interieur Pierco uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit dienstverlening.

Hoe lang Interieur Pierco uw gegevens bewaart

Interieur Pierco bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

Interieur Pierco verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Interieur Pierco worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Interieur Pierco gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Interieur Pierco maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Interieur Pierco bij Google zoekresultaatpagina's zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Interieur Pierco te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Interieur Pierco heeft hier geen invloed op.

Interieur Pierco heeft Google geen toestemming gegeven om via Interieur Pierco verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@interieurpierco.be. Interieur Pierco zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Interieur Pierco neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Interieur Pierco maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Interieur Pierco verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Interieur Pierco op via info@interieurpierco.be. Www.interieurpierco.be is een website van Interieur Pierco.

Interieur Pierco is als volgt te bereiken:

Kleine Pennestraat 30
8900 Ieper
0475 68 35 26
info@interieurpierco.be
0836.151.084

INTERIEUR PIERCO zweert bij tijdloze klasse, bij een perfecte integratie van modern en authentiek. Zo ontstaat een concept dat weerstaat aan de modetrends en waarin het aangenaam wonen en werken is.