Brasserie Partoe

Brasserie Tea-room Partoe is te vinden in het hartje van het winkelcentrum Mammoet 1&2 langs de Brugsesteenweg te Roeselare. Brasserie Partoe is ideaal gelegen om voor en na het shoppen te genieten van een heerlijke maaltijd, een onweerstaanbaar kopje koffie met een versgebakken wafel.

>> http://www.bibitor.be/partoe/

Brilcenter Bonte

U kan kiezen uit een ruim assortiment van monturen, glazen, zonnebrillen, contactlenzen en accessoires. De collecties omvatten alle mogelijke stijlen, materialen en merken. We onder-steunen onze klanten met een perfect vakmanschap en een vakkundige service zowel voor als na de aankoop.

>> http://www.brilcenter-bonte.be/

Lefèvre uitvaartcentrum

Een dierbare persoon verliezen is een ingrijpende gebeurtenis. Bij het heengaan van een familielid is het belangrijk dat u zich gesteund voelt door een deskundige begeleiding, goed advies en een menselijke benadering.

Uitvaartcentrum Lefèvre is een eigentijds en professioneel uitvaartcentrum in Waregem met familiale oorsprong in Wielsbeke. Stefaan en Nathalie Lefèvre-Tack vervullen hun levensdroom om mensen op een persoonlijke, waardige en serene manier te begeleiden bij het laatste afscheid.

>> http://www.uitvaartcentrumlefevre.be/

Architect Jan Maes

We bekijken het bouwen van een woning als een unieke gelegenheid om een geborgen ruimte te creëren waarin alle gezinsleden zich optimaal kunnen ontplooien of tot rust komen. Bij niet-woongebouwen primeert de functionaliteit en uitstraling. Bijzondere aandacht gaat naar de energiezuinige en milieu vriendelijke aanpak. Een BEN-gebouw realiseren is het streefdoel.

>> http://www.architectjanmaes.be/

Optiek Vermeulen

Marleen Vermeulen is gediplomeerd opticien en staat meer dan 25 jaar aan het hoofd van Optiek Vermeulen in Merelbeke. Miranda Bolssens is de rechterhand van Marleen en eveneens gediplomeerd opticien.

Marleen en Miranda vullen de zaak met flair en deskundigheid. Zij doen er alles aan om jou op de best mogelijke manier te helpen bij de keuze van een bril of voor het aanpassen van de meest comfortabele contactlenzen.

>> https://www.optiekvermeulen-middelkerke.be/

D-Sign Studio

D-sign studio werd opgericht door Steve Snick die al sinds 1999 actief is in de sector. Eerst ging het enkel om vormgeven van puur informatieve sites, maar in de loop der jaren kwam de focus meer en meer te liggen op interactieve websites, cms, webshops,... Intussen hebben we bijna 200 klanten in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Geen uitdaging gaan we uit de weg. Of het nu om een site gaat voor de industrie, de horeca, een kmo of zelfs een sporter zoals Mathieu, voor elke opdracht gaan we tot het uiterste.

>> https://www.d-signstudio.be/

Revelatio

Bij Revelatio kan je ook terecht voor lunches, diners, feestjes, workshop, demo's, ... op maat. Tot maximaal 20 personen @ Revelatio, ook op locatie!

>> http://www.revelatio.be/

't Leetvermaak

’t Leetvermaak in hartje Ieper heeft het op al je zintuigen begrepen. Een restaurant en café voor wie graag een stapje in de wereld zet.>> http://www.leetvermaak.be/

De Waterkant

De Waterkant staat synoniem voor genieten. Genieten van een bijzonder moment als koppel, een etentje onder vrienden, genieten van de gerechten, de bediening, de muziek, het terras, … In het gezellig en trendy interieur wordt u als gast ontvangen. De rustige en nonchalante ambiance in de waterkant zorgt dat u er zich direct thuis voelt.>> http://www.dewaterkantwervik.com/